måndag 15 juni 2009

Trosa marknad och fest 13/6

Tidigt på morgonen, eller ja vid kvart i 9 i alla fall, satte vi oss i bilen och åkte först till Södertälje. Där mötte vi upp pappas kompis Andreas och hans familj. Sen åkte vi till Trosa för att gå på marknaden där. Det var jättestort, massor av saker och massor av människor som trängdes. Vi gick runt och tittade och tittade. Köpte en del kläder till mig och ett gosedjur som man kan göra om till kudde.

Efteråt skyndade vi oss hem och bytte om för det var dags för Fanny och Henriks fest. Fanny har fyllt 25, Henrik 30, Smilla fyller snart 2 och de har flyttat till radhus. Så de hade fest för alltihop. Åt god mat och pratade och hade det trevligt. Åkte hem runt 24 tiden.

Maten och den goda efterrätten är uppslukad och drickandet börjar.


Henrik är så himla snygg.


Fanny och Lena lite lagom runda under fötterna.


Under hela kvällen spelades det musik och folk pratade högt. Jag låg helt utslagen och sa knappt ett pip förren magen började knorra. De andra barnen blev hemskickade vid 19, men de gjorde ett undantag för mig :)


Tack Fanny och Henrik för en jättetrevlig och kul fest!

1 kommentar:

  1. That's it. Jag klarar inte mer. En veckas abstinens får räcka. Det blir Vincent mys snart, massa kramar och pussar. :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...