fredag 1 januari 2010

Nyårsafton 31 december

Mamma skriver
På nyårsafton var vi hemma hos Fanny och Henrik. Självklart var Loke, Smilla och Svante där och även deras grannar Helena och Micke som hade med sig sina döttrar Jennifer och Jessica. Vi blev ett helt litet gäng och hade väldigt trevligt. Åt god middag med fläskfilé och lövbiff som vi grillade på en raclette tillsammans med mumsig potatis. Till efterrätt åt vi någon typ av chokladkaka som Fanny gjort själv, den var mäktig och jättegod!
De yngsta barnen somnade rätt tidigt medan Loke och Jennifer höll sig vakna av ren vilja en bra stund. De satt och myste i vardagsrummet framför en film. Vi vuxna spelade spel och hade roligt i köket.
Precis innan 12-slaget kom Kenny och Madde över för att skåla in nya året med oss. Loke väcktes för att få följa med ut se raketerna, för det hade han önskat. Han var mer sovandes än vaken men han fick som han ville.
Vi åkte hem relativt tidigt eftersom Dennis lovat att vara taxi åt mammas arbetskompis Marianne och hennes man. Tror klockan var runt halv 2 när vi tackade för oss.
Vincent vaknade när vi kom hem och jag la honom på mattan i vardagsrummet för att göra välling. När jag kommer in i vardagsrummet igen fick jag en stor överraskning. Vincent satt upp på mattan och skrattade. Jag vågar inte sätta honom och gå ifrån för han tippar omkull ibland så jag visste med säkerhet att det inte var jag som satt honom där. La ner honom igen och då satte han sig upp själv :)
Dennis var hemma efter 3, då han skjutsat någon kompis hem och sen gick vi och la oss och sussade sött ett par timmar.

Alla busiga barn som var med på nyårsafton.
Från vänster: Loke, Vincent i knät på Jennifer, Svante, Jessica och Smilla.













Vincent gillar ju att leka med läskflaskor och det gör Svante också...













När Svante tog flaskan tyckte dock inte Vincent att det var lika roligt!

Ute och kikar på raketerna.













Några av raketerna vi såg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...